Retur Produse

RETUR GRATUIT!

Dorim ca dumneavoastră să fiți pe deplin mulțumită de produsele comandate şi să purtați numai pantofi ce vi se potrivesc, atât ca mărime, cât şi ca stil, returnarea produselor este gratuită pentru orice comandă, iar procesul de returnare este foarte simplu! 

Este necesar doar sa ne anunti de intentia dvs. pe email sau telefonic!

Returul este gratuit doar pentru coletele trimise prin firma de curierat de la care ați primit coletul!

Cheltuielile de transport aferente retururilor trimise prin intermediul altor firme de curierat vor fi suportate de client


Produsele se pot returna în maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Fie că doriți să schimbați produsul, fie că doriți returnarea banilor, nu trebuie să vă deplasați! Noi trimitem curierul la dumneavoastră.

 

Vă rugăm ca odată cu solicitarea de returnare să specificați şi modalitatea de compensare aleasă.

1. Dacă alegeți înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe www.feez.ro iar valoarea celui din urmă este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel: 

- dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența ca în cazul oricărei alte comenzi, ramburs, la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar.
- dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar. 

2. În cazul în care optați pentru rambursarea banilor, vă rugăm să ne comunicați pe e-mail, la aceeaşi adresă, următoarele informații: codul IBAN, de 24 de caractere, precum şi numele întreg al titularului cardului. 
Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi în sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face în 5 zile lucrătoare de la confirmarea primirii returului şi a tuturor informațiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect şi titularul contului).

Pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite clientilor nostri iti vom fi recunoscatori daca ne vei spune motivele returnarii.

 

Condiții pentru returnarea produselor

-  sa ne instiințați prin mail, in termen de 14 zile, de intentia dvs. de a returna unul sau mai multe produse

-  sa folosiți pentru returnare acceasi companie de curierat

-  produsul sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie deteriorat

-  produsul se returneaza intotdeauna impreuna cu ambalajul producatorului (cutie sau punga), in aceeasi stare in care a fost primit.

- produsul impreuna cu ambalajul producatorului nu trebuie sa prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum!

- in momentul predarii catre firma de curierat, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat ambalajul producatorului sa nu prezinte urme de deteriorari legate de impachetare.

- ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

- Produsele aflate la reducere finala, nu se mai pot returna.

 

Iti recomandam sa probezi pantofii pe o suprafata moale: covor/ mocheta, etc, pentru a preveni deteriorarea produsului, in cazul in care doresti sa il returnezi.

 

Nota: ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 3 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs

Nota: ne rezervam dreptul de a nu mai onora comenzile realizate de persoane care au refuzat sau nu au ridicat colete.

Nota: Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a stabili plata prin transfer bancar(ordin de plata) ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe www.feez.ro  livrari refuzate.